Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο τζόγος θα τυλίξει στα δίχτυα του την Άννα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το ένα παιχνίδι θα φέρει το άλλο, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες για την οικογένεια.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο τζόγος θα τυλίξει στα δίχτυα του την Άννα

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα, η Άννα είναι αρκετά μπερδεμένη. Ο Λεωνίδας την έχει εντυπωσιάσει, αλλά η απόμακρη στάση του την προβληματίζει. Μάλιστα, όταν ο Αποστόλης τον πιέσει, με σκοπό να κάνει ευτυχισμένη την αδελφή του, ο Λεωνίδας θα εξαφανιστεί.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την πίεση που δέχεται γενικά στη ζωή της, θα οδηγήσουν την Άννα σε ένα μεγάλο λάθος. Ο Πότης θα είναι στο πλευρό της, προσπαθώντας να την ηρεμήσει, να την βοηθήσει. Μάταια, όμως.

Ο τζόγος θα καταστρέψει την ζωή της στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα η Άννα να χάνει όλα της τα χρήματα από μία κίνηση αυθόρμητη και χαζή. Ο φόβος θα την κυριεύσει, καθώς, εάν αυτό το μάθει ο Αποστόλης, η μεγάλη μπόρα θα ξεσπάσει στο σπιτικό τους.

Η απώλεια των χρημάτων, θα την κάνει να επιστρέψει στον Δημήτρη, με νέες απειλές. Θα τον “στριμώξει” ξανά με στόχο να βγάλει κι άλλα λεφτά, ή η ιστορία αυτή θεωρείται λήξαν;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh tis eliasmega tvSPOILERspoiler η γη της ελιάςΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιάς τι θα γίνει