Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απειλεί – Έξαλλη η Αντιγόνη ξεσπάει στους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη η Αντιγόνη, ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο στην γη της ελιάς για τα λεφτά των Βρεττάκων. Ο Μάνος την προσεγγίζει και ο καυγάς ξεκινά. Η Αντιγόνη, για πρώτη φορά μιλά ειλικρινά, με νεύρα κι απόγνωση.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απειλεί – Έξαλλη η Αντιγόνη ξεσπάει στους Βρεττάκους

Του φωνάζει πως δε θέλει τα λεφτά τους, αντιθέτως αδιαφορεί για αυτά! Το μόνο που θέλει είναι η εκδίκηση, καθώς μέσα της υποφέρει για το κακό που έπαθε η μητέρα της στο παρελθόν.

Η Αντιγόνη ανοίγει την καρδιά της στον Μάνο, φωνάζοντας πως ο Ισίδωρος έκανε μεγάλο κακό τόσο στην μητέρα της, όσο και στην ίδια. Από παιδί υπέφερε, ενώ ο λόγος που επισκέφτηκε τη Μάνη, είναι η μητέρα της. Ο Μάνος παγώνει. Η Αντιγόνη φωνάζει πως -εκτός από τα λεφτά των Βρεττάκων- θα διεκδικήσει και το επίθετό του, με σκοπό να τα πάρει όλα στην γη της ελιάς! Θα την λένε Αντιγόνη Βρεττάκου και θα μπει για τα καλά στην οικογένεια.

Η Χάιδω μαθαίνει για την απαγωγή της εγγονής του Λυκούργου και σοκάρεται. Την ίδια στιγμή, ενημερώνεται πως ο Φίλιππος μπήκε στη φυλακή, με τον τρόμο να σκορπίζεται. Ο Στάθης της χτυπάει το κουδούνι, με την οργή του να ξεχειλίζει.

Της αναφέρει πως εάν ο Φίλιππος βγει από τη φυλακή, τότε θα τον θάψει. Η βεντέτα έχει ξεκινήσει για τα καλά. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες, κρατώντας μακριά τον Στάθη. Το ξέσπασμα, όμως, είναι τεράστιο… Ο Φίλιππος μπαίνει στη φυλακή και η Χάιδω μένει μόνη κι απελπισμένη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler