Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο νέος καυγάς θα φέρει αναταράξεις! Για ποιους χτυπάει το καμπανάκι;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος και η Αθηνά θα πιαστούν στα χέρια, με την ένταση αυτή να γίνεται γνωστή σε όλη την οικογένεια των Βρεττάκων. Αιτία θα είναι ο Δημήτρης, ο οποίος συνεχίζει να δρα παράνομα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τα κοντινά του άτομα. Η Αντιγόνη δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως ο αγαπημένος της λέει διαρκώς ψέματα.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο νέος καυγάς που θα φέρει αναταράξεις!

Μαζί με τον Ανέστη, ετοιμάζουν ένα σχέδιο – φωτιά, το οποίο αναμένεται να καταστρέψει οικονομικά την Αντιγόνη. Το διάστημα αυτό, ο Δημήτρης έχει βάλει στο μάτι το 50% της περιουσίας που της έχει γράψει ο Ισίδωρος. Αυτό το αντιλαμβάνεται ο Ισίδωρος, ο οποίος θεωρεί πως η Αθηνά ευθύνεται για όλα. Πιστεύει πως εκείνη, σε συνεννόηση με τον γιο της, κυνηγούν την περιουσία της κόρης του! Αμέσως, τρέχει να την συναντήσει, με αποτέλεσμα η Αθηνά να πέφτει από τα σύννεφα!

“Μάζεψε τον Δημήτρη και μείνετε μακριά μας!”, θα της φωνάξει έξαλλος ο Ισίδωρος. Όσο κι αν η Αθηνά θα προσπαθήσει να του εξηγήσει πως δεν έχει ιδέα για όσα την κατηγορεί, τόσο εκείνος θα εκνευρίζεται με την στάση της. Είναι σίγουρος πως κάτω από το καλό και αθώο της πρόσωπο, κρύβεται μία γυναίκα αδίστακτη, που θέλει να βάλει χέρι στην περιουσία!

Η Αθηνά τρέχει να προειδοποιήσει τον Δημήτρη να μείνει μακριά από την Αντιγόνη, όμως είναι μάταιο. Η οικογένεια διχάζεται ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler