Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος μαθαίνει τα νέα για την Μαρίνα και τρέχει στο αστυνομικό τμήμα!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η νεαρή ηρωίδα της σειράς βρίσκεται στο κρατητήριο, σε κατάσταση σοκ. Πώς να εξηγήσει στις αρχές πως ο άνθρωπος που σκότωσε, ήταν ο βιαστής της; Η απελπισία την κυριεύει, η ίδια νιώθει πως καταρρέει, όσο τα λεπτά περνούν βασανιστικά.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος μαθαίνει τα νέα για την Μαρίνα και τρέχει στο αστυνομικό τμήμα!

Ο Κουράκος βρίσκεται εκεί, κάνοντας ανακρίσεις. Δεν αφήνει κανέναν άλλον να πλησιάσει την Μαρίνα. Ο Μάνος μαθαίνει τα νέα και τρέχει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, ουρλιάζοντας πως θέλει να την δει.

Ο Μάνος μπουκάρει στο τμήμα και σκορπίζει τον τρόμο, στην γη της ελιάς. Η είδηση πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο, έχει διαρρεύσει σε όλη τη Μάνη. Κανείς δεν είναι σε θέση να διανοηθεί το μεγάλο αυτό κακό που τους χτύπησε την πόρτα…

Ο Ισίδωρος βλέπει τον γιο του εκτός εαυτού και τρομάζει. Η οργή του ξεχειλίζει… Ο Μάνος φωνάζει πως θέλει να δει την Μαρίνα, θέλει να της μιλήσει, να μάθει πως έγινε το μοιραίο αυτό φονικό. Κανείς δε τον αφήνει.

Τα δάκρυα της Μαρίνας τρέχουν ασταμάτητα. Ο Μάνος δεν είναι σε θέση να δουλέψει, να σκεφτεί λογικά, να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Όσο η Μαρίνα βρίσκεται στο τμήμα και κατηγορείται για φόνο, δε μπορεί να μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Όλοι ανησυχούν για την κατάστασή του, καθώς τα ξεσπάσματά του είναι έντονα…

Θα καταφέρει να την σφίξει στην αγκαλιά του, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή; Θα τον συγχωρέσει η Μαρίνα, βγαίνοντας από τη φυλακή; Το ζευγάρι έρχεται ξανά κοντά..

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς ΜανοςΗ γη της ελιάς Μαρινα