Η Γη της Ελιας spoiler: Ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιας spoiler: Ο τρίτος κύκλος της εκπομπής που μας έχει συναρπάσει τις δύο προηγούμενες σεζόν εκκινεί σήμερα, στις 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο MEGA, φέρνοντας μαζί του συγκλονιστικές εξελίξεις για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες από τα πρώτα επεισόδια.

Η Γη της Ελιας spoiler: Ο Κωνσταντίνος απειλεί τον Δημοσθένη

Η αφετηρία της ιστορίας μας βρίσκει σε μια δεξίωση για τα εγκαίνια του Ιδρύματος “Σταύρος Βρεττάκος”, όπου η ατμόσφαιρα γεμίζει αγωνία και αναταραχή. Η αστυνομία καταδιώκει τέσσερείς ληστές που αναγκάζονται να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου, αναγκάζοντας την έναρξη μιας ομηρείας με απρόβλεπτες επιπτώσεις για όλους.

Εντούτοις, εκείνη τη στιγμή, Κουράκος, Στράτος και Βαγιάκος βρίσκονται έξω από το σπίτι του Ισίδωρου, συνεργαζόμενοι με τις αρχές, ενώ μέσα στο σπίτι οι ληστές απαιτούν τα κινητά των παρευρισκομένων, δημιουργώντας πανικό στους καλεσμένους. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ο Ισίδωρος παρακαλεί τους ληστές να αφήσουν ελεύθερη τη Μαρίνα λόγω της εγκυμοσύνης της.

Καθώς ο Ισίδωρος προσπαθεί να απειλήσει τους ληστές με το όπλο του, ένας από αυτούς τον αναγκάζει να το πετάξει και τον επιτίθεται. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη προσφέρει πρώτες βοήθειες σε έναν από τους τραυματίες ληστές. Ταυτόχρονα, ο Κουράκος επικοινωνεί με έναν άλλον ληστή και αποφασίζει να στείλει ιατρική βοήθεια με την προϋπόθεση ότι θα αφήσουν ελεύθερες τις γυναίκες.

Μετά το αναγνωριστικό βήμα, ο Κωνσταντίνος αναγνωρίζει έναν από τους ληστές και επιχειρεί να δραπετεύσει, καλώντας τον Δημοσθένη και απειλώντας τον. Εξοργισμένος, ο Δημοσθένης καλεί έναν από τους αδίστακτους του υπολείπονται ανθρώπους και τους δίνει εντολή να αποχωρήσουν.

Ταυτόχρονα, οι προσπάθειες της Αφροδίτης και ενός γιατρού να σώσουν έναν από τους τραυματίες ληστές αποβαίνουν ανεπιτυχείς, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του.

Στη συνέχεια, ένα παγιδευμένο με GPS φορτηγάκι φτάνει στο σημείο, κατόπιν εντολής των ληστών, και αφήνει όλους τους αιχμαλώτους ελεύθερους, εκτός από δύο. Ο Ισίδωρος και ο Λυκούργος, με τον ρόλο ασπίδας, εισέρχονται στο φορτηγάκι και ξεκινούν, ενώ ο Κουράκος και η Δήμητρα τους παρακολουθούν μέσω ενός τάμπλετ.

Οι ληστές φτάνουν σε μια απομονωμένη παραλία, όπου βρίσκεται ένα φουσκωτό σκάφος, και εκείνη τη στιγμή, δύο άντρες αρχίζουν να πυροβολούν ενώπιον του Ισίδωρου και του Λυκούργου, δημιουργώντας μια ακόμα ανατριχιαστική στιγμή στο καθολικό μυαλό των ηρώων μας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ