Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος αλλάζει στρατόπεδο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος και η Αθηνά θα βρεθούν απέναντι, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος του τον συμβολαιογράφο, επηρεάζοντας σημαντικά τη στάση του απέναντι στην Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος αλλάζει στρατόπεδο

Θέλει να της πάρει την περιουσία, θέλει να γίνει ο αρχηγός των Βρεττάκων, έχοντας στα χέρια του μεγάλη δύναμη. Βέβαια, η Αθηνά δεν υποχωρεί. Ο Κωνσταντίνος του αναφέρει πως εάν η Μυρτάλη τον ξανά πάει στα δικαστήρια, θα καταφέρει να του αποσπάσει μεγάλο μέρος της διαθήκης.

Ο Ισίδωρος πρέπει να κινηθεί άμεσα. Εάν έχει στα χέρια του όλα όσα χρειάζεται, δε θα τον πειράξει κανείς. Πρέπει να πείσει την Αθηνά να παραιτηθεί από τα υπάρχοντα του Ιπποκράτη… Ο Κωνσταντίνος, θέλοντας να τον βοηθήσει, αποφασίζει να του αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό που κρύβει καλά η Αθηνά, στην γη της ελιάς. Λέει στον Ισίδωρο πως η Μαρία, η μητέρα της, ήταν στη φυλακή για δολοφονία.

Αυτό το νέο έρχεται ουρανοκατέβατο για τον Ισίδωρο. Εάν ακουστεί αυτό στη Μάνη, τότε η φήμη της Αθηνάς θα διαλυθεί, μέσα σε ένα λεπτό. Όλα θα καταστραφούν και η ίδια θα αναγκαστεί να φύγει οριστικά… Μόνο που ο Ισίδωρος δε θέλει να το φτάσει στα άκρα. Έτσι, της αναφέρει πως ξέρει όλη την αλήθεια. Της δίνει περιθώριο να αποσυρθεί από την περιουσία των Βρεττάκων, με την απειλή πως θα την κάψει.

Βέβαια, η Αθηνά δεν τα παρατάει. Στόχος της είναι ο Κωνσταντίνος. Πρέπει να πληρώσει για το κακό που έκανε… Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στον συμβολαιογράφο και την Αθηνά. Ποιος θα καταφέρει να βγει νικητής;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler