Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη συνεχίζει να φέρεται σκληρά και απαξιωτικά στους εργάτες τού ελαιοτριβείου. Εχει μια αυταρχική και προκλητική στάση, η οποία δεν αρέσει πρώτα απ’ όλα στους εργαζόμενους, οι οποίοι αρχίζουν να κάνουν παράπονα στους Βρεττάκους.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Ωστόσο και από την πλευρό των Βρεττάκων γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή η συμπεριφορά της οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες.

Την ίδια στιγμή αναλαμβάνει δράση και η Μαρίνα και προσπαθεί να τη νουθετήσει αλλά η Μυρτόλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω.

Στο μεταξύ τα ίδια προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τους μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της. Ωστόσο αυτό δεν αρέσει στη Μυρτάλη κι έτσι οι δύο πρώην φίλες και συνεργάτιδες φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους.

Λίγο αργότερα, παίρνοντας στην κυριολεξία φόρα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Έτσι κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση ότι απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης, και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις από όλους θα είναι σφοδρές. Ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα και με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια