Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Γρηγόρης αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια για την φωτιά

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Στο νοσοκομείο θα οδηγηθεί ο Γρηγόρης, στην γη της ελιάς. Ο νέος αυτός χαρακτήρας που μπήκε για να φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή της Ευτυχίας, τραυματίζεται σοβαρά, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Γρηγόρης αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια για την φωτιά

Η φωτιά στο ελαιοτριβείο άφησε πίσω της μεγάλη καταστροφή. Όλη η ευθύνη έπεσε στον Αποστόλη, ο οποίος -μετά από μία σύγκρουση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, έχασε τη δουλειά του. Την θέση του υπεύθυνου πήρε ο Ανέστης.

Ο Γρηγόρης, ο νέος μηχανικός, γνώριζε την πικρή αλήθεια. Είδε πως έγινε η ζημιά και -παρόλο που θέλει τρελά την Ευτυχία, αποφασίζει να κάνει το σωστό. Ο Μάνος τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ο Γρηγόρης να λυγίζει, στην γη της ελιάς..

Ο Γρηγόρης, θέλοντας να πάει από την πλευρά του δίκαιου και του σωστού, αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια για το πως προκλήθηκε η φωτιά. Ο Μάνος τον επισκέπτεται και ακούει με τα ίδια του τα αυτιά πως ο Αποστόλης δεν έφταιγε.

Με βαριά καρδιά επιστρέφει στο ελαιοτριβείο και καλεί τον Αποστόλη να μιλήσουν. Τον ενημερώνει πως έμαθε όλη την αλήθεια και πως τον θέλει πίσω για τη θέση. Βέβαια, ο Αποστόλης αρνείται να αναλάβει τη θέση αυτή ξανά.

Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί και από τις δύο πλευρές. Μπορεί ο Γρηγόρης να είπε την αλήθεια για την πυρκαγιά, η κατάσταση, όμως, δεν αλλάζει τόσο εύκολα. Θα καταφέρει ο Αποστόλης να τα αφήσει όλα πίσω και να επιστρέψει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς αποστόληςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια