Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος ομολογεί ότι είχε πυροβολήσει τον Στέφανο και μπαίνει φυλακή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι οικογένειες Καπερνάρων και Στεφανέων διαλύονται. Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Ο Στάθης καταδικάζεται για κάτι που δεν έκανε, με την Χάιδω να τον κατηγορεί για το κακό που την βρήκε. Κακό που προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της. Ο Φίλιππος βλέπει τον πατέρα της Βασιλικής να μπαίνει στη φυλακή και χάνει το μυαλό του, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος ομολογεί ότι είχε πυροβολήσει τον Στέφανο και μπαίνει φυλακή

Ο Φίλιππος σοκάρεται όταν βλέπει την μητέρα του αιμόφυρτη. Τρέμει πως θα χάσει κι εκείνη, με τον κόσμο του να καταρρέει. Κανείς δεν ξέρει πως όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο σχέδιο, για να κλειστεί ο Στάθης στη φυλακή.

Τίποτα, όμως, δε μένει για πάντα κρυφό. Ο Φίλιππος μαθαίνει όλα όσα κάνει η μητέρα του και εξοργίζεται. Δεν αντέχει να βρίσκεται άλλο κοντά της. Μαζεύει τα πράγματά του και την εγκαταλείπει. Πολλοί φοβούνται πως θα αυτοκτονήσει, με την Χάιδω να τρελαίνεται..

Μην αντέχοντας άλλο τα τελευταία γεγονότα στην γη της ελιάς, ο Φίλιππος σκέφτεται πως η μόνη λύση για να γλιτώσει από την μητέρα του, είναι η φυλακή. Έτσι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ομολογεί πως εκείνος είχε πυροβολήσει τον Στέφανο Καπερνάρο!

Όλη η Μάνη βρίσκεται στο πόδι! Ο Φίλιππος μπαίνει στη φυλακή, με την Χάιδω να ουρλιάζει. Η Βασιλική μένει άφωνη, τα τελευταία γεγονότα, όμως, δε της δίνουν το περιθώριο να τρέξει κοντά του. Η μητέρα της την χρειάζεται.

Η Χάιδω τρέχει απελπισμένη στον Λυκούργο, ζητώντας του βοήθεια. Εκείνος, πρέπει να αντιμετωπίσει την απαγωγέα της εγγονής του και δεν έχει χρόνο να βοηθήσει την Χάιδω. Το μόνο που δέχεται να κάνει, είναι να μιλήσει στον Φίλιππο. Βέβαια, ο πρωταγωνιστής έχει πάρει την απόφασή του…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς επεισόδια