Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος και ο Μάνος έχουν μία περίεργη συζήτηση

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω, από τη στιγμή που ανακαλύπτει την σχέση του παρολίγον συζύγου της κόρης της, ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Ο Φίλιππος και ο Μάνος προσπαθούν να την κάνουν να λογικευτεί, εκείνη, όμως, έχει τυφλωθεί από τη δίψα της για εκδίκηση, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος και ο Μάνος έχουν μία περίεργη συζήτηση

Μετά την απώλεια της κόρης της, είναι δύσκολο να διαχειριστεί πως ο γαμπρός της βλέπει άλλη γυναίκα. Πώς είναι δυνατόν να ξεπέρασε την Στέλλα τόσο νωρίς; Οι εντάσεις ξεκινούν και τα νέα φτάνουν σε όλη τη Μάνη.

Η Χάιδω βγαίνει στους δρόμους και διασύρει το ζευγάρι. Μάλιστα, δε διστάζει να χτυπήσει και την πόρτα του Ισίδωρου, με αποτέλεσμα πατέρας και γιος να έρχονται σε σύγκρουση. Όλα αυτά, μέχρι ο Μάνος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έχοντας φτάσει στα όριά του, ο Μάνος συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι η μοναδική λύση, στην γη της ελιάς. Πλησιάζει το νεαρό και του ζητάει να κρατήσει την μητέρα του μακριά τους.

Ο Φίλιππος, όμως, βιώνει -ήδη- αρκετές δυσκολίες με την Χάιδω. Δε μπορεί να συγκρατήσει πια την μητέρα του, δε μπορεί να την συνετίσει. Η Χάιδω, από τη μία πλευρά θέλει να σκοτώσει τους Καπερνάρους, από την άλλη τα βάζει με τους Βρεττάκους και ειδικά με τον Μάνο.

Η κατάσταση είναι πια εκτός ελέγχου. Η Χάιδω φωνάζει σε όλο το χωριό τη σχέση του γαμπρού της με άλλη γυναίκα. Η Μαρίνα θλίβεται και ζητάει από τον Μάνο να μη συνεχιστεί το μεταξύ τους ειδύλλιο.

Ο Φίλιππος και ο Μάνος έχουν μία περίεργη συζήτηση. Θα ξεσπάσει σε καυγά ή ο νεαρός Φίλιππος θα δεχτεί να τον ακούσει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς ΜανοςΗ Γη της Ελιάς Φιλιππος