Η Γη της Ελιάς spoiler: O Δημοσθένης πληρώνει για να του κάνει παιδί

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στην πρωινή εκπομπή “Mega” της Παρασκευής 15/9, είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη Βάσια Παναγοπούλου να μιλά και να κάνει αποκαλύψεις που σάρωσαν τον αέρα για τον τρίτο κύκλο της σειράς “Δημοσθένης”. Οι αποκαλύψεις αυτές αφήνουν το κοινό με ανοιχτό το στόμα και προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Γη της Ελιάς spoiler: O Δημοσθένης πληρώνει για να του κάνει παιδί

Η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρθηκε σε ραγδαίες εξελίξεις που αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Εκείνη αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας του Δημοσθένη θα εκδικηθεί με μια απρόσμενη κίνηση: πληρώντας μια νεαρή κοπέλα για να του κάνει ένα παιδί.

Όσον αφορά τον τρίτο κύκλο της σειράς, η Βάσια τον χαρακτήρισε ως απρόβλεπτο και ίσως τον πιο δυνατό, καθώς οι χαρακτήρες έχουν ήδη αναπτυχθεί και τους βλέπουμε να εξελίσσονται. Υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις όπως γάμους, μεταξύ των οποίων τον γάμο του Πότη με την Άννα. Ωστόσο, η δική της ιστορία είναι ιδιαίτερα ανατρεπτική.

Τον δεύτερο κύκλο τελείωσε με την Ασπασία να προσπαθεί να κρύψει μια αλήθεια από τον Δημοσθένη και την Ειρήνη. Αυτή η αλήθεια είναι ότι το παιδί που φέρει δεν είναι από τον Δημοσθένη.Η Ασπασία φέρει το βάρος ενός μυστικού που κουβαλάει χρόνια, και δεν το επέλεξε εκείνη.

Ερωτεύτηκε τον Δημοσθένη από μικρή ηλικία και αφιέρωσε τη ζωή της σε αυτόν και στην οικογένεια που δημιούργησαν. Παρόλα αυτά, χώρισαν για κάποιο διάστημα και εκείνη είχε μια άλλη σχέση με τον άνδρα της Χάιδως. Ο Δημοσθένης, αφού ανακαλύψει την αλήθεια, θεωρεί ότι αυτό είναι η ύψιστη προδοσία και αποφασίζει να εκδικηθεί.

Αναζητά μια νεαρή γυναίκα που θα συνοδεύει δημόσια και την πληρώνει για να του κάνει ένα παιδί. Αυτές οι αποκαλύψεις έχουν αναστείλει το τηλεοπτικό κοινό σε αγωνία και προκαλούν ανυπομονησία για τις επόμενες εξελίξεις της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος - Επεισόδιο 1η γη της ελιάς Δήμητραη γη της ελιας δημοσθένηςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερ