Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης μπαίνει στο στόχαστρο του

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένας μυστηριώδης άνδρας φτάνει στη Μάνη για να ταράξει τα πράγματα στη δημοφιλή τηλεοπτική δραματική σειρά «Η γη της ελιάς». Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Ορέστης Αντωνιάδης, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ήρθε για να μείνει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης μπαίνει στο στόχαστρο του

Ποιος είναι όμως και ποια μυστικά κρύβει; Ο Ορέστης Αντωνιάδης κρύβει πολλά περισσότερα από όσα αρχικά δείχνει. Φτάνει στη Μάνη ως απλός τουρίστας, αλλά ο χαρακτήρας του έχει άμεση σχέση με τον άδικα αποθανόντα Κίμωνα. Έτσι, γίνεται γρήγορα ο εφιάλτης του Δημοσθένη.

Ο Ορέστης Αντωνιάδης είναι γυμναστής από την Αθήνα που έχει το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή του Περιστερίου. Πηγαίνει στην Αερόπολη ως τουρίστας και φαίνεται απλός και φιλήσυχος άνθρωπος.

Γίνεται αμέσως δημοφιλής και συνδέεται με το μεγαλύτερο μέρος της τοπικής κοινωνίας. Ωστόσο, σταδιακά, το πέπλο της ιστορίας του αρχίζει να ξετυλίγεται και σύντομα αποκαλύπτεται η αλήθεια που κρύβει.

Θα δούμε τον Ορέστη να επισκέπτεται το νεκροταφείο όπου είναι θαμμένος ο Κίμωνας, γεγονός που αποκαλύπτει ότι οι δύο άντρες γνωρίζονταν. Επιπλέον, ο εν λόγω χαρακτήρας, που φέρει νόμιμο όπλο, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της αλήθειας για τον θάνατο του νεαρού Καπερνάρου.

Όλοι πιστεύουν ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και ο μόνος που γνωρίζει τη σοκαριστική αλήθεια είναι ο πατέρας του, Δημοσθένης, ο οποίος μπαίνει στο στόχαστρο του Ορέστη και μετατρέπεται στον ζωντανό εφιάλτη του. Συγκεκριμένα, ο Ορέστης γίνεται η σκιά του και παίζει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη των εγκλημάτων του.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια