Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Δημοσθένης ανατρέπει το ταξίδι του μέλιτος

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η χαρά τους είναι απερίγραπτη.. Η Ισμήνη κάνει όνειρα πως ήρθαν, επιτέλους, χαρούμενες μέρες για εκείνη και τον αγαπημένο της. Αυτό που αγνοεί είναι πως ο Δημοσθένης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Δημοσθένης ανατρέπει το ταξίδι του μέλιτος

Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος, για να ικανοποιήσει την αγαπημένη του, στη γη της ελιάς. Το ζευγάρι, μετά τον παραμυθένιο αυτόν γάμο, φτιάχνει βαλίτσες για έναν μαγικό προορισμό: Την Ελβετία.

Ο Δημοσθένης κάνει τα πάντα για να υπενθυμίζει στον Κωνσταντίνο πως η θέση του είναι στο κύκλωμα! Για να το καταφέρει, ανατρέπει το ταξίδι του μέλιτος και στέλνει το ζευγάρι στην… Μάλτα!

Ο Κωνσταντίνος μπλέκεται σε σκοτεινά μονοπάτια και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Οι μέρες αυτές μετατρέπονται σε εφιάλτη. Κανείς δε θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχος πια. Θα καταφέρει το ζευγάρι να παραμείνει ενωμένο, ή έρχεται το τέλος;

Όσο ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη προσπαθούν να απολαύσουν το ταξίδι του μέλιτος, ακόμη και σε διαφορετικό προορισμό από αυτόν που επέλεξαν, τόσο οι δουλειές του Δημοσθένη δεν αφήνουν το ζευγάρι σε ησυχία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια