Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης προσπαθεί να απεμπλακεί από την ομάδα του Κωνσταντίνου

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή έρχεται στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς “Η Γη της Ελιάς”, καθώς ο Δημήτρης και ο Κωνσταντίνος χωρίζονται με το Δημήτρη να επιζητεί την αυτονόμησή του.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης προσπαθεί να απεμπλακεί από την ομάδα του Κωνσταντίνου

Ο Δημήτρης όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Κωνσταντίνου έχει μυηθεί καλά στα κόλπα και στις βρωμοδουλειές που κάνουνε και θεωρεί ότι πλέον δεν έχει καμία ανάγκη το Κωνσταντίνο.

Δεν αρκείται στα χρήματα που του δίνει ο Κωνσταντίνος. Θέλει ακόμη περισσότερα και για το λόγο αυτό αποφασίζει να κινηθεί μόνος του. Βέβαια, ξεχνά ότι ο Κωνσταντίνος όταν του πρότεινε να συνεργαστούν του είχε διαμηνύσει πως κάθε προσπάθεια του να τον εγκαταλείψει θα είχε το ανάλογο τίμημα.

Ο Δημήτρης ωστόσο δείχνει να μην ανησυχεί και προσπαθεί σιγά – σιγά να απεμπλακεί από την ομάδα του Κωνσταντίνου. Θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνει καθώς ο Κωνσταντίνος είναι απασχολημένος με την Ισμήνη, το νέο του μεγάλο έρωτα την οποία και σκοπεύει να παντρευτεί.

Κάποια στιγμή όπως θα δούμε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος υποψιάζεται τις κινήσεις που κάνει ο Δημήτρης και τον παρακολουθεί, στην γη της ελιάς. Πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι ο συνεργάτης του τού ρίχνει στάχτη στα μάτια. Γίνεται έξαλλος και ετοιμάζεται να του δώσει ένα καλό μάθημα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια