Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αποστόλης ζητεί από τον Ιάκωβο δουλειά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Ο Ιάκωβος προχωρά με γοργούς ρυθμούς το ελαιοτριβείο του, στην γη της ελιάς. Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αποστόλης ζητεί από τον Ιάκωβο δουλειά

Ο αδερφός του Ιάκωβου, ο Ισίδωρος, από την αρχή δεν έχει δει με καλό μάτι την κίνηση του αδερφού του και δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Αλλά ο Ιάκωβος δεν είναι από τους ανθρώπους εκείνους που κάνουν πίσω όταν θέτουν ένα στόχο. Ο Ιάκωβος εκτός από το ελαιοτριβείο αγοράζει παράλληλα και κτήματα στην περιοχή προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το νέο του εγχείρημα.

Από τους πρώτους που θα ζητήσουν δουλειά στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου θα είναι ο Αποστόλης. Ο τελευταίος αγαπάει ιδιαίτερα τον Ιάκωβο μια και αυτός τον μεγάλωσε, τον σπούδασε και τον στήριξε στα πρώτα βήματα του. Ο Αποστόλης πίνει νερό στο όνομα του Ιάκωβου και μόλις μαθαίνει για το ελαιοτριβείο σπεύδει να του ζητήσει δουλειά. «Αφεντικό θέλω να με πάρεις δίπλα σου. Ξέρω τη δουλειά καλά και θέλω να σε βοηθήσω να πετύχεις», θα δούμε να του λέει. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος συγκινημένος από τα λόγια του Αποστόλη του ζητεί να κάνει λίγη υπομονή.

Ο Ιάκωβος τον θέλει τον Αποστόλη στο ελαιοτριβείο του, αλλά παράλληλα δεν θέλει να δώσει το δικαίωμα στον αδελφό του να λέει ότι τους «κλέβει» δικό τους υπάλληλο, στην γη της ελιάς. Και για το λόγο αυτό συστήνει στον Αποστόλη υπομονή, μέχρι να μπορέσει να μεθοδεύσει τη νέα τους συνεργασία.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler