Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης ξανά μπλεγμένος – Λαδώνει τον βοηθό του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης ανακαλύπτει πως ο βοηθός του Κουράκου είναι η μόνη λύση για να συνεχίσει τις βρώμικες δουλειές του. Ο Δημήτρης του πρότεινε ένα σχέδιο ριψοκίνδυνο, το οποίο σχετίζεται άμεσα με την απαγωγή του μωρού της Ισμήνης.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ανέστης ξανά μπλεγμένος – Λαδώνει τον βοηθό του Κουράκου

Τα κέρδη από αυτή την απαγωγή θα είναι πολλά. Όσο ο Κωνσταντίνος ψάχνει απελπισμένα το μωρό, τόσο ο Δημήτρης εκμεταλλεύεται την κατάσταση. Του αναφέρει πως εκείνος θα το αναζητήσει, με τον Κωνσταντίνο να είναι ήσυχος.

Στην πραγματικότητα, ο Δημήτρης κερδίζει έδαφος, μεταφέροντας πληροφορίες από στον αστυνόμο Κουράκο και στον Κωνσταντίνο. Όλη η Μάνη είναι στο πόδι, με τον Ανέστη και τον Δημήτρη να αναζητούν σύμμαχο.

Ο Ανέστης γνωρίζει πως ο βοηθός του Κουράκου είναι η κίνηση ματ, για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις βρομοδουλειές τους, στην γη της ελιάς. Έτσι, τον λαδώνει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό κι εκείνος υπακούει στις εντολές τους.

Ο Δημήτρης και ο Ανέστης κινούνται ανενόχλητοι, με τον Γιώργη να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Ανακαλύπτει πως ο βοηθός του τον πρόδωσε και αποφασίζει να αντιδράσει ψύχραιμα, για να τον ξεσκεπάσει.

Έτσι, τον παρακολουθεί, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για το μεγάλο ξέσπασμα. Θέλει να εξακριβώσει πως τον έχει προδώσει, πως κινείται με σκοπό το κέρδος, πως ο Ανέστης και ο Δημήτρης κρύβονται πίσω από αυτό το “λάδωμα”.

Στο μεταξύ, όλη η Αρεόπολη βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση με το μωρό της Ισμήνης. Ο Σάββας συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη…

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler