Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης ακολουθεί τις εντολές της Μυρτάλης

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς ενώ στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά θα βρεθεί ο Αλέξης που θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης ακολουθεί τις εντολές της Μυρτάλης

Η Μυρτάλη ζητάει από την Αθηνά να διώξει την Άννα από τη δουλειά της και εκείνη όχι μόνο δεν την διώχνει, αλλά την υποστηρίζει κάπως λέγοντάς της ότι η Άννα είναι μία από τις καλύτερες εργάτριες και ότι δεν την αφορούν τα προσωπικά της. Τότε η Μυρτάλη εξοργίζεται με την Αθηνά και τσακώνεται μαζί της, ενώ ζητάει από τον Αλέξη να κάνει κάτι και να τη βγάλει από τη μέση.

Τότε ο Αλέξης θέλοντας να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της Μυρτάλης, κόβει τα φρένα στο αυτοκίνητο της Αθηνάς. Όμως στο αυτοκίνητο εκτός από την ΑΘηνά θα βρεθεί και η μητέρα του με την Αναστασία. Καθώς η Αθηνά καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, ρίχνει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου για να γλιτώσουν από τα χειρότερα.

Όταν το αυτοκίνητο πάει στο συνεργείο, λένε στην Αθηνά ότι κάποιος πρέπει να είχε κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου. Τότε εκείνη το λέει στον εισαγγελέα και οι υποψίες τους αμέσως στρέφονται στον Αλέξη, αλλά στην αρχή θέλουν απλώς να τον παρακολουθήσουν χωρίς να κάνουν κάποια κίνηση.

Εντωμεταξύ ο Αλέξης στη συνέχεια της σειράς πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά εκείνη απογοητευμένη τον διώχνει και έτσι εκείνος για να την πάρει και πάλι με το μέρος του, την εκβιάζει συναισθηματικά απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler