Η Γη Της Ελιάς spoiler: Νέο ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε Αθηνά και Ιάκωβο

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Ιάκωβος φτάνει στην γη της ελιάς και η Αθηνά κάνει τα πάντα για να τον γνωρίσει καλύτερα. Θέλει πολύ να μάθει για τον χαμένο αδελφό των Βρεττάκων, αλλά και για την ιστορία που κρύβουν τα ονόματα της οικογένειας.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Νέο ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε Αθηνά και Ιάκωβο

Ζητάει να του κάνει το τραπέζι, με στόχο να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Μία πολύ όμορφη συζήτηση ξεκινάει, με την Αθηνά να αισθάνεται ιδιαίτερα γοητευμένη. Ο Ιάκωβος είναι ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό.

Η Αθηνά είναι αρκετά ενθουσιασμένη από τη νέα αυτή άφιξη. Πηγαίνει στο Σούνιο, για να επισκεφτεί την μητέρα της, με σκοπό να της ανοίξει την καρδιά της για άλλη μια φορά. Η Αθηνά της αναφέρει πως είναι γοητευμένη από τον Ιάκωβο, με τα πρώτα σκιρτήματα να είναι γεγονός.

Παρόλο που και ο Ιάκωβος ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα του και δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την Αθηνά στην πραγματικότητα έχει άλλον σκοπό, στην γη της ελιάς. Έχοντας μιλήσει νωρίτερα με την Μυρτάλη, αντιλαμβάνεται πως η αυτή η γυναίκα δεν είναι αυτό που παρουσιάζει στους άλλους.

Έτσι, όσο εκείνος είναι ευγενικός απέναντί της, πίσω της καταστρώνει σχέδια. Της βάζει ντεντέκτιβ και την παρακολουθεί διαρκώς, με σκοπό να βοηθήσει την ανιψιά του, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Η Αθηνά δεν έχει ιδέα. Θεωρεί πως ο Ιάκωβος είναι ένας άνθρωπος καλός, γοητευτικός, με καλούς τρόπους. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο δημιουργείται, μόνο που στην αρχή είναι μονόπλευρο. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση αυτή, στη συνέχεια;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια