Η Γη Της Ελιάς spoiler: Νεκρός ο Βαφέας από τα χέρια της Χάιδως!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω θα καταφέρει να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης της στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα ο Βαφέας να βρίσκεται στο χώμα, νεκρός. Ο Στέλιος Βαφέας θα αποφυλακιστεί για δύο ημέρες με άδεια, με σκοπό να επισκεφτεί τον τάφο της μητέρας του.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Νεκρός ο Βαφέας από τα χέρια της Χάιδως!

Τα νέα της άδειας αυτής, θα διαδοθούν στη Μάνη, με αποτέλεσμα η Χάιδω να αναλαμβάνει δράση. Παρόλο που το εγγονάκι της, η Βασιλική, ο Λυκούργος και ο Φίλιππος έχουν καταφέρει να την αλλάξουν, να την κάνουν καλύτερο άνθρωπο, η δίψα για εκδίκηση δεν έχει φύγει…

Η Χάιδω θέλει να κάνει τους ενόχους να υποφέρουν. Έτσι, αρπάζει το περίστροφό της, το γεμίζει και τρέχει να βρει τον άνθρωπο που ευθύνεται για το φονικό της Στέλλας. Ο Βαφέας βλέπει την Χάιδω οπλισμένη και τρέμει, στην γη της ελιάς.

Την ικετεύει να αφήσει κάτω το όπλο της, να συζητήσουν πολιτισμένα, όμως είναι μάταιο. Η Χάιδω του φωνάζει “για το παιδί μου!” και τραβάει την σκανδάλη! Ο Βαφέας πέφτει νεκρός στο έδαφος. Σύμφωνα με το MYtv και τον Παναγιώτη Μουλοπουλο, η Χάιδω σκουπίζει γρήγορα τα αποτυπώματά της από το όπλο, αφήνοντας τον Βαφέα χωρίς τις αισθήσεις του στο χώμα.

Σύντομα, όλη η Αρεόπολη μαθαίνει για την είδηση αυτή, με τον Κουράκο να υποψιάζεται πως η Χάιδω βρίσκεται πίσω από αυτό το έγκλημα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ξεκινάει τις έρευνες, με τις ανακρίσεις να επαναλαμβάνονται.

Η Χάιδω, φυσικά, τα αρνείται όλα. Άλλωστε στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή της, δεν υπάρχουν… ή τουλάχιστον έτσι νομίζει η ίδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια