Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέα φρικτή δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένας άνθρωπος εντοπίζεται νεκρός και οι αρχές καταλαβαίνουν αμέσως πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια . Μία νέα, φρικτή δολοφονία πραγματοποιείται έξω από το αστυνομικό τμήμα του Κουράκου.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέα φρικτή δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο Μάνος κρατείται όμηρος, οι απαγωγείς του τον κακοποιούν και η οικογένεια Βρεττάκου βρίσκεται σε πανικό. Ο Γιώργης και η Δήμητρα βρίσκονται διαρκώς στο τμήμα και παλεύουν να βγάλουν άκρη, όμως είναι δύσκολο.

Το κύκλωμα αυτό ξανά χτύπησε την Αρεόπολη και κανείς δε γνωρίζει ποιος κρύβεται από πίσω. Ο Μάνος παραμένει φυλακισμένος και ο Ισίδωρος παλεύει να μαζέψει τα λεφτά που ζητούν οι απαγωγείς του.

Η δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα πραγματοποιείται αμέσως μετά τη φρικτή απαγωγή του Μάνου. Ο Κουράκος καταλαβαίνει αμέσως πως οι άνθρωποι που κρατούν τον Βρεττάκο είναι οι ίδιοι που προκάλεσαν το έγκλημα έξω από το τμήμα.

Οι αρχές βάζουν στόχο να εξετάσουν το πτώμα, να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα και να φτάσουν στους πραγματικούς ενόχους. Θα τα καταφέρουν;

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler