Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Νέα απειλή στην Μάνη για Δημοσθένη και Κωνσταντίνο

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Φόνοι, ληστείες, εκβιασμοί, γυναίκες, παράνομες διαθήκες και πολλά άλλα είναι κάποια από αυτά που ασχολούνται οι δυο άνδρες. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης δεν έχουν καμία σχέση με τις δολοφονίες των κοριτσιών, που παρακολουθούμε στα τελευταία επεισόδια!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Νέα απειλή στην Μάνη για Δημοσθένη και Κωνσταντίνο

Όλοι θεωρούν πως πίσω από το κύκλωμα όπου κορίτσια δολοφονούνται online ικανοποιώντας τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις πλουσίων κυρίως, κρύβονται ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο.

Παρακολουθώντας την σειρά, Η Γη της Ελιάς, γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή τις παρανομίες του Δημοσθένη, που σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο έχουν συνταράξει τη Μάνη και όχι μόνο.

Όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση, αλλά θα ανακαλύψουν ότι εκτός από αυτούς, ένα άλλο κύκλωμα με στυγνούς και επικίνδυνους δολοφόνους δρα στην περιοχή της Μάνης και θα ταραχθούν με τον Δημοσθένη να νιώθει πως απειλείται. Θα καταφέρουν να τους αντιμετωπίσουν στα ίσα, Δημοσθένης και Κωνσταντίνος στην Γη της Ελιάς ή όχι;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια