Η Γη της Ελιάς spoiler: Μία φιλία να γεννιέται ανάμεσα στη Χάιδω και τη Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μία όμορφη εξέλιξη θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, στα επόμενα επεισόδια. Δύο ηρωίδες έρχονται κοντά, βρίσκοντας η μία στην άλλη παρηγοριά. Η Χάιδω και η Μαργαρίτα θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές στην γη της ελιάς, με μία φιλία να γεννιέται.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μία φιλία να γεννιέται ανάμεσα στη Χάιδω και τη Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα θα έρθει κοντά με τον Λυκούργο, συζητώντας παρέα για το παρελθόν τους. Η ίδια, θα του εκμυστηρευτεί πως ο σύντροφός της την εγκατέλειψε, όταν ο Αλέξης ήταν αρκετά μικρός, με τα τραύματα να είναι πολλά.

Μόνη της πάλεψε για να τα βγάλει πέρα, με τις δυσκολίες να είναι πάρα πολλές. Ο Λυκούργος θα είναι ο συνδετικός κρίκος για τις δύο αυτές γυναίκες, οι οποίες θα περάσουν ατελείωτες ώρες, συζητώντας παρέα για το παρελθόν.

Μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη θα βρεθεί ο Λυκούργος, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η πρώην σύζυγός του επιστρέφει στη Μάνη και επηρεάζει σημαντικά την υπόθεση της ιστορίας μας.

Η Μέλπω, κυκλοφορεί στην Μάνη και σκορπίζει την σύγχυση στον Λυκούργο. Την περίοδο αυτή, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί από τη μία πλευρά να στηρίζει την Χαίδω και από την άλλη να σώσει την Μυρτάλη από την λανθασμένη διαθήκη.

Στο μεταξύ, η γνωριμία που θα έχουν η Χάιδω με την Μαργαρίτα θα είναι καταλυτική στην γη της ελιάς. Η Μαργαρίτα θα προσπαθήσει να συνετίσει την Χάιδω, κατευνάζοντας την οργή της.

Θα καταφέρει η Μαργαρίτα να φέρει στην επιφάνεια την ήρεμη πλευρά της Χάιδως; Πώς θα εξελιχθεί αυτή η φιλία στη συνέχεια;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια