Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τον γαμπρό του

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Λυκούργος τον επισκέπτεται και προσπαθεί με διακριτικό τρόπο να τον ψαρέψει με σκοπό να βρει λύσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν. Από την άλλη το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος μίλησε με τον Κωνσταντίνο για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε ο πυροβολισμός.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τον γαμπρό του

Ο Κωνσταντίνος μετά την πολύ δύσκολη και επώδυνη περιπέτεια που θα έχει με την υγεία του, θα επιστρέψει στο σπίτι του με σκοπό να αναρρώσει. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα τον επισκεφθούν ανάμεσα σε αυτούς και ο Λυκούργος μαζί με τον αστυνόμο Κουράκο. Ο Λυκούργος μαζί με τον Κουράκο λίγο μετά θα έχουν μια τε τα τετ συζήτηση με τον πρώτο να μοιράζεται τις υποψίες που του γεννήθηκαν γύρω από τον τραυματισμό του γαμπρού του.

Εκείνος του λέει για το κύκλωμα ναρκωτικών αλλά και για τον Κεφάλα με τον Λυκούργο να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Λίγο μετά βλέπει στις ειδήσεις πως ο Κεφάλας ήταν πίσω από την δολοφονική επίθεση του Κωνσταντίνου και επιβεβαιώνει όλες τις υποψίες που είχε όλο αυτό τον καιρό για το γαμπρό του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler