Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μαθαίνει πως ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στάθης συγκλονίζεται όταν μαθαίνει πως ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια. Αυτό που τον φοβίζει περισσότερο όμως είναι πως, αν ο Δημοσθένης μάθει την αλήθεια, θα ξεσπάσει την οργή του στην Ασπασία.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μαθαίνει πως ο Φίλιππος και η Ειρήνη είναι αδέλφια

Μπορεί να μην ξέρει ακόμα ότι είναι μπλεγμένος στον υπόκοσμο, όμως διαισθάνεται πως έχει μια πιο… σκοτεινή πλευρά. Ο Άρης, από την άλλη, συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και φυσικά της κρύβει τη συνεργασία του με τον Δημοσθένη.

Παράλληλα, ο τελευταίος ασκεί πίεση στον Κωνσταντίνο ώστε να συνεχίσουν τις παρανομίες, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά… Ο Αποστόλης με την Αναστασία περνούν χρόνο μαζί στο σπίτι.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη προσλαμβάνει την Αντωνία στο εργαστήριο. Η Αλκμήνη εξομολογείται στην Αντωνία ότι είχε αισθήματα για τη Δήμητρα, αλλά εκείνη δείχνει αρχικά ότι δεν την πειράζει.

Την ίδια στιγμή, η Δήμητρα, που έχει πιάσει δουλειά ως νταντά της μικρής Φιλιώς, δίνει όλο και μεγαλύτερο ερωτικό πάτημα στον Κυριάκο στην προσπάθειά της να τον παγιδέψει.

Σύντομα η αστυνομικός εντοπίζει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής και ζητάει από τον παππού της να κάνει αμέσως καταγγελία Παράλληλα, η Δήμητρα βρίσκει νέες ζωγραφιές της Φιλιώς, που καθρεφτίζουν τον ψυχισμό της, και έτσι ο Κουράκος και ο Μιχάλης αναγκάζονται να αναλάβουν δράση.

Ο εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια