Η Γη της ελιάς spoiler: Μάρτυρας εγκλήματος ο Ορέστης

Η Γη της ελιάς spoiler: Η Δήμητρα, αφού μάθει το μυστικό για την καρδιά του Ορέστη, ανατριχιάζει και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια της. Ταυτόχρονα, ο Ορέστης ανακαλύπτει τη σχέση της με τον αδικοχαμένο Καπερνάρο και προσπαθεί να την πείσει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Η Γη της ελιάς spoiler: Μάρτυρας εγκλήματος ο Ορέστης

Παράλληλα, η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν ότι ο γυμναστής έχει την καρδιά του παιδιού τους και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Ο κόσμος τους ανακαλύπτει τη ζεστασιά και τη συναισθηματική σύνδεση ανάμεσά τους.

Από την άλλη, ο Κουράκος συνομιλεί με τη Δήμητρα σχετικά με τον Ορέστη και συνειδητοποιεί ότι η υπαστυνόμος δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε σχέση μαζί του. Εν τω μεταξύ, ο Ορέστης βρίσκεται ξαφνικά μάρτυρας μιας δολοφονίας, καθώς ανακαλύπτει το πτώμα μιας γυναίκας στο δάσος και προλαβαίνει να δει το πρόσωπο του δράστη. Καταθέτει αμέσως τα γεγονότα στον Κουράκο.

Η αστυνομία ξεκινά την αναζήτηση του δολοφόνου, και λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται ένας άστεγος ως ύποπτος. Οι μέρες περνούν, και η Ασπασία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δημοσθένη το ασύλληπτο: ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του. Όταν ακούει αυτήν τη σοκαριστική αλήθεια, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να το πιστέψει.

Στη συνέχεια, παθαίνει καρδιακή προσβολή, και η Ασπασία, φανερά σαστισμένη, τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Πότης και η Άννα ζουν στιγμές πάθους και έρωτα, ενώ ο Χρήστος περνά ένα ερωτικό βράδυ με την Αφροδίτη, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα του καθημερινής ζωής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη Της Ελιάς 3ος ΚύκλοςΗ Γη της Ελιάς megaη γη της ελιάς mega spoilerη γη της ελιας mega tvΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς ΔήμητραΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ορεστηςη γη της ελιας τρειλερ