Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Κουράκος και Ιουλία ανακοινώνουν πως είναι ξανά μαζί

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ενώ και οι δυο ήταν αισιόδοξοι πως το ειδύλλιο αυτό θα φουντώσει, ο Γιώργης στο τέλος επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του. Η Ιουλία από την άλλη υπέκυψε στις πιέσεις του αδελφού της, όσο κι αν μέσα της ήταν αποφασισμένη να λήξει αυτόν τον γάμο.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Κουράκος και Ιουλία ανακοινώνουν πως είναι ξανά μαζί

Ο Κουράκος και η Ιουλία είναι ξανά μαζί στην γη της ελιάς, παρόλο που εκείνη σκέφτεται άλλον και εκείνος σκέφτεται την Ευτυχία.

Κουράκος και Ιουλία ανακοινώνουν σε όλη τη Μάνη πως θα είναι ξανά μαζί. Τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία, η οποία καταρρέει στο άκουσμα της είδησης. Γρήγορα αποφασίζει να ξεγράψει τον Γιώργη και να συνεχίσει τη ζωή της.

Παρόλο που το ζευγάρι θα ανακοινώσει και πάλι πως είναι μαζί, οι δυο τους θα ξεπορτίζουν, ζώντας τον απόλυτο έρωτα με άλλους συντρόφους. Ο Κουράκος θα πολιορκήσει ξανά την Ευτυχία, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνεται το τρίτο πρόσωπο.

Η ανατροπή όμως δε θα αργήσει να έρθει. Η Ιουλία θα συνεχίσει να βλέπει τον Στάθη και ο Κουράκος θα συνεχίσει να τρέφει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, στην γη της ελιάς.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Εξελίξεις η γη της ελιάςΕπεισόδια Η Γη Της ΕλιάςΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailer