Η Γη της Ελιάς spoiler: Κι άλλος νεκρός στη Μάνη εκτός από τον Νικόλα! – Η Χάιδω καραδοκεί

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κι άλλος νεκρός στη Μάνη, εκτός από τον Νικόλα! Ο Κυριάκος πέφτει νεκρός στο έδαφος, με την γη της ελιάς να βρίσκεται σε σύγχυση. Ο Κωνσταντίνος είναι σε ένταση. Ο αστυνόμος Κουράκος έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας. Δε μπορεί να διανοηθεί πως οι φονιάδες βρίσκονται τόσο κοντά του και δε μπορεί να τους εντοπίσει.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κι άλλος νεκρός στη Μάνη εκτός από τον Νικόλα! – Η Χάιδω καραδοκεί

Αφού εντοπίζεται το πτώμα του Κυριάκου, όλα ανατρέπονται. Μετά από λίγες μέρες, ο Νικόλας πέφτει επίσης νεκρός στο έδαφος. Τέσσερις σφαίρες τον διαπερνούν και τον σκοτώνουν ακαριαία.

Η μία δολοφονία μετά την άλλη. Η Μάνη έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με πολύπλευρες απώλειες. Ο Ανέστης και ο Φίλιππος καταρρέουν στην είδηση πως ο Νικόλας χάθηκε τόσο άδοξα. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;

Τόσο ο Νικόλας, όσο και η Χάιδω πήραν το σκοτεινό μονοπάτι του καρτέλ ναρκωτικών. Μάλιστα, η Χάιδω άρχισε να καραδοκεί τον Κυριάκο, έχοντας ζητήσει νέα καραμπίνα από τον Νικόλα. Ο Κυριάκος φαίνεται πως είναι ο άντρας που έδωσε την εντολή θανάτου να πεθάνουν ο Πέτρος και η Στέλλα, στην γη της ελιάς.

Το πτώμα του Κυριάκου ανοίγει νέο κύκλο αίματος. Κανείς δε γνωρίζει πως η Χάιδω βρίσκεται πίσω από αυτή την απάνθρωπη πράξη. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει πως ο ένας θάνατος θα φέρει τον άλλον.

Ξαφνικά, μετά τον Κυριάκο χάνεται ο Νικόλας. Η Χάιδω καταρρέει. Θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για το κακό που βρήκε τον αγαπημένο της Νικόλα. Ο Κουράκος είναι σε αδιέξοδο. Όλη η Μάνη είναι στο πόδι.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler