Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Βασιλική ξεσπά και απειλεί! Ποιους και γιατί;

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Πάνω που τα πράγματα είχαν κάπως ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες καθώς πια ήταν δεδομένο πως οι Καπερνάροι δεν θα ξανά μιλήσουν ποτέ ξανά στην Βασιλική, κάτι που ο Στάθης δεν τήρησε καθώς λύγισε, οι κόντρα ανάμεσα τους θα ξανά φουντώσει αυτή την φορά με αφορμή την δίκη του Φίλιππου, ο οποίος δικάζεται για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Βασιλική ξεσπά και απειλεί! Ποιους και γιατί;

Σε μεγάλες ανακατατάξεις θα βρεθούν για ακόμα μια φορά οι Καπερνάροι. Ο λόγος φυσικά θα είναι η δίκη του Φίλιππου, η οποία πλησιάζει και οι ανατροπές που θα δούμε να εκτυλίσσονται θα είναι πολλές. Η κόντρα μεταξύ Καπερνάρων και Στεφανέων με αφορμή την δίκη ξανά φουντώνει με την Βασιλική να βρίσκεται στην μέση στην σειρά Η Γη της Ελιάς απειλώντας ανοιχτά την οικογένεια της πως θα την ξεγράψει.

Οι Καπερνάροι δεν ξεχνούν αυτό που έγινε άσχετα με όλα όσα συνέβησαν μετά από αυτό και θέλουν ο Φίλιππος να πληρώσει το τίμημα για αυτό που έκανε το οποίο θα μπορούσε να είχε στερήσει την ζωή του Στέφανου. Ειδικά η Αρετή, θέλει πάση θυσία να δει τον παραλίγο φονιά του λατρεμένου της γιού, να σαπίζει στην φυλακή για πάντα. Η κατάσταση στην δίκη θα ξεφύγει αρκετές φορές. Οι εντάσεις θα είναι πολλές και οι τσακωμοί ανάμεσα στις δυο οικογένειες θα θυμίσουν στους τηλεθεατές πως δεν είναι τόσο εύκολο να λήξει μια βεντέτα. Σε κάποια φάση όμως, η Βασιλική θα ξεσπάσει καθώς δεν αντέχει πια όλο αυτό που γίνεται.

Έτσι, η Βασιλική θα δώσει τελεσίγραφο στους γονείς της πως άμα δεν κάνουν στην άκρη τον θυμό τους και δεν κάνουν ανακωχή με την άλλη οικογένεια θα τους ξεγράψει εντελώς από την ζωή της για πάντα. Πως θα αντιδράσουν Στάθης και Αρετή ακούγοντάς την; Θα αντέξουν μάνα και πατέρας να χάσουν για ακόμα μια φορά την μονάκριβη κόρη τους;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler