Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Φίλιππο για το μωρό

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης, είναι διαρκώς στο πλευρό της κόρης του, με την Εύα να δείχνει κατανόηση. Αργότερα ο Στέφανος κάνει παράπονα στον Στάθη για τη στάση της αδελφής του. Ο πατέρας του παίρνει το μέρος της Βασιλικής και πλέον το χάσμα που τον χωρίζει από τον Στέφανο γίνεται ακόμα πιο μεγάλο.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Φίλιππο για το μωρό

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη ωστόσο τη βάζει σε σκέψεις, γιατί συνειδητοποιεί πως συνυπεύθυνος είναι ο Φίλιππος, που όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού. Ο νεαρός καταρρακώνεται όταν μαθαίνει σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται το παιδί και ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για την απροσεξία του. Η Βασιλική είναι ψυχρή απέναντί του, λέγοντας του ότι κάτι ανάλογο δεν θα συνέβαινε ποτέ σε εκείνη. Η Αθηνά λέει και πάλι ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο. Όμως η Αναστασία θα τη δει έξω από το νοσοκομείο και θα καταλάβει το ψέμα της.

Συνειδητοποιεί πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστολή πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler