Η Γη της Ελιάς spoiler: Η σκιά της ασθένειας πάνω στην Αρετή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Βασιλική αντιμετωπίζει μια μεγάλη λαχτάρα, η οποία σχετίζεται με το πρόβλημα της Αρετής. Στη μία πλευρά, αντιμετωπίζει απειλές που απειλούν εκείνη και την οικογένειά της, ενώ στην άλλη, πλησιάζει η σκιά της ασθένειας πάνω στην Αρετή.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η σκιά της ασθένειας πάνω στην Αρετή

Αν και η μητέρα της έχει δημιουργήσει προβλήματα στον γάμο της και τη ζωή της, εξακολουθεί να είναι η μητέρα που τη γέννησε, και την στιγμή αυτή, η Βασιλική την χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή. Τα πράγματα για την Αρετή στον τρίτο κύκλο της σειράς είναι πολύ δύσκολα από πολλές απόψεις, καθώς οι δυσκολίες έρχονται απανωτά, με αποκορύφωμα το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας.

Δεν θα περάσει πολύς χρόνος μέχρι να αποκαλυφθεί στη Μάνη ότι έχουν ένα παιδί, και η Αρετή θα διαλυθεί, αφού ελπίζει ακόμη ότι ο Στάθης θα επιστρέψει σε αυτήν, τώρα που δεν μπορεί να είναι με την Ιουλία. Σύντομα, αρχίζει να έχει οράματα σύμφωνα με τα spoiler, και η Βασιλική, ακούγοντας αυτά, πείθει τη μητέρα της να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Δυστυχώς, οι φόβοι της Βασιλικής επαληθεύονται, καθώς η Αρετή σπάει το δεξί της χέρι. Η συνέχεια αυτής της συναρπαστικής ιστορίας θα εξελιχθεί μπροστά στις οθόνες μας…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

η γη της ελιάς mega spoilerη γη της ελιας mega tvΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerη γη της ελιας trailer - γ κυκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος - Επεισόδιο 1Η Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερ