Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η νέα δοκιμασία και η καταγγελία της Μυρτάλης

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Άννα και Ευτυχία θα αναλάβουν μια νέα αποστολή. Εκτός από τις προετοιμασίες του γάμου τους, έχουν αποδεχτεί άλλο ένα έργο για να ολοκληρώσουν με επιτυχία. Μετά τον θάνατο ενός άνδρα στο ελαιοτριβείο, όλα αλλάζουν στη ζωή της Μαργαρίτας.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η νέα δοκιμασία και η καταγγελία της Μυρτάλης

Ο αγαπημένος της εργαζόμενος παθαίνει αιφνίδια καρδιακή ανακοπή, αφήνοντας πίσω την ορφανή κόρη του. Η Μαργαρίτα παίρνει την 18χρονη στην αγκαλιά της και υπόσχεται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τη στηρίξει.

Η Μυρτάλη αρχίζει να νιώθει αηδία προς τον σύντροφό της, Αλέξη. Η αλλαγή στάσης της οφείλεται στο γεγονός ότι η Αλέξη ομολόγησε τον φόνο του πρώην συντρόφου της, Νικήτα.

Η Μυρτάλη τώρα ψάχνει τρόπους να δραπετεύσει στο εξωτερικό ενώ εμποδίζει συνεχώς τη δημιουργία του νέου εστιατορίου που σχεδίαζε με τον Αλέξη. Ο Αλέξης βλέπει αυτή τη σταδιακή αλλαγή στη συμπεριφορά της Μυρτάλης και όπως θα δούμε θα σκληρύνει τη στάση του απέναντί της.

Η Μαργαρίτα μιλάει στον Μάνο για να τη βάλει στο ελαιοτριβείο, δίπλα στην Άννα και την Ευτυχία. Τα δύο κορίτσια υποδέχονται με χαρά τη νεαρή Θοδώρα. Στόχος τους είναι να της μάθουν τη δουλειά και να την εντάξουν στην εταιρεία τους.

Η Μυρτάλη βλέπει τη θηλιά να σφίγγει γύρω της και προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά μάταια γιατί ο Αλέξης είναι ένα βήμα μπροστά της. Και όπως έχουμε ήδη γράψει, θα τη σκοτώσει. Λίγο πριν φύγει η Μυρτάλη από αυτόν τον κόσμο, θα πάει στην αστυνομία και θα καταγγείλει τον Αλέξη για τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Η Θοδώρα θα γίνει ενεργό μέλος της περιοχής της Μάνης; Η Άννα και η Ευτυχία χαμογελούν και βάζουν τις προσπάθειές τους στη χώρα των ελιών για να την κρατήσουν κοντά και να της μάθουν πώς να δουλεύει σωστά και με συνέπεια. Η Μαργαρίτα τους είναι ευγνώμων.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια