Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα από τον Δημοσθένη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η νεαρή κοπέλα έχει σκοπό να πάρει τα πάντα από τους Βρεττάκους και να γίνει αυτή το απόλυτο αφεντικό.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα από τον Δημοσθένη

Η Μυρτάλη έχει αποδείξει ότι πίσω από το γλυκό πρόσωπο της κρύβει μια αδίστακτη προσωπικότητα, η οποία δεν θα δίσταζε να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της, στην Γη της Ελιάς.

Ενδεικτικό των προθέσεων της είναι η στάση που κράτησε απέναντι στον Δημοσθένη. Όταν ο τελευταίος προσέγγισε την Μυρτάλη με σκοπό να την έχει του χεριού της, στην μάχη του με τον Ισίδωρο, έμεινε άναυδος από την στάση της. Η Μυρτάλη όχι μόνο δεν δείλιασε αλλά με περίσσιο θράσος του απάντησε ότι θα καταστρέψει τους Βρεττάκους αρκεί να πάρει το οικονομικό αντάλλαγμα που θέλει.

Τελευταία κίνηση της Μυρτάλης στην Γη της Ελιάς είναι να καλέσει γενική συνέλευση μετόχων. Κάτι που θα προκαλέσει την οργή της οικογένειας ενώ ακόμα και η Ιουλία φτάνει στο σημείο να της επιτεθεί. Η Μυρτάλη όμως τους αγνοεί όλους επιδεικτικά και συνεχίζει ακάθεκτη τα μεγαλεπήβολα σχέδια της…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς Μυρταλη