Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη λυγίζει στην αγκαλιά του

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η ζωή του στην Ισπανία κυλά όμορφα. Με την Ελένη είναι πολύ δεμένοι και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Στέφανος, σύντομα θα αποφασίσει να επισκεφτεί την Αρεόπολη, για να συζητήσει για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μυρτάλη λυγίζει στην αγκαλιά του

Κι όμως, ο Στέφανος και η Μυρτάλη δεν έχουν αποχαιρετιστεί οριστικά, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ο νεαρός θα επιστρέψει στη Μάνη, για να λογαριαστεί ιδιαιτέρως με την πρώην αγαπημένη του..

Όλοι θα τον υποδεχτούν με μεγάλη χαρά. Οι μέρες του θα περάσουν όμορφα, μέχρι να έρθουν στα αυτιά του τα νέα για την Μυρτάλη Βρεττάκου. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, μόλις ο Στέφανος ενημερωθεί για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, θα τρομάξει.

Ο Στέφανος, νιώθοντας ακόμη αγάπη μέσα του για αυτή την κοπέλα, θα την πλησιάσει με σκοπό να συζητήσουν. Όλοι θα του αναφέρουν πως η Μυρτάλη έχει γίνει σκληρή και φέρεται απαίσια σε συγγενείς, φίλους κι εργάτες.

Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και να την κάνει όπως πριν, ή επίσκεψή του και τα λόγια του θα είναι μάταια απέναντί της; Όλα κρέμονται από μία και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Οι δυο τους θα κάνουν μία μεγάλη βόλτα, με την Μυρτάλη να λυγίζει στην αγκαλιά του. Δεν αποκλείεται να παραδεχτεί τα λάθη της και να του ζητήσει βοήθεια. Ο Στέφανος θα συμβουλεύσει την Μυρτάλη κι ύστερα θα εγκαταλείψει ξανά, την γη της ελιάς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς Μυρταλη