Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η μεγάλη επιστροφή της Ραινα και η σύλληψη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η αγαπημένη μας αστυνομικίνα, η Δήμητρα πέρα από την έρευνα που κάνει για τη δολοφονία του Κίμωνα, της έρχεται μια πληροφορία για ένα πρόσωπο που τους είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν. Ποιο είναι αυτό; Πρόκειται για τον Γάκη, το νεαρό που παραλίγο να βιάσει την Βασιλική.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η μεγάλη επιστροφή της Ραινα και η σύλληψη

Ο Γάκης αυτή τη φορά την έχει άσχημα. Η Δήμητρα καταστρώνει σχέδιο προκειμένου να τον παγιδέψει και να τον κλείσει στη φυλακή. Θα ντυθεί ξανά Ράινα και σε συνεργασία με τον Στράτο και τον Βαγιάκο θα στήσουν παγίδα περιμένοντας τον Γάκη να πέσει μέσα.

Η Δήμητρα θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Κίμωνα, αγνοώντας όμως ότι ο Δημοσθένης καραδοκεί. Μετά την συγκλονιστική κηδεία του νεαρού, που παρακολουθήσαμε, ο Δημοσθένης ζητάει από τον Κωνσταντίνο να τον καλύψει, για να πάει στην Αθήνα. Η Δήμητρα τώρα, μαζί με τον κολλητό του Κίμωνα, που επισκέπτεται τη Μάνη, ξεκινούν έρευνες για να διαλευκάνουν την “αυτοκτονία”. Ο Κουράκος τους ενημερώνει πως το όπλο αυτό είναι παράνομο και πως δύσκολα θα είχε πρόσβαση κάποιος, σαν τον Κίμωνα.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν ο Δημοσθένης ανακαλύπτει πως η Δήμητρα έχει μπλεχτεί ξανά στα πόδια του, στην γη της ελιάς. Δίχως δεύτερη σκέψη, δίνει εντολή θανάτου κι αναγκάζει τα τσιράκια του να την τελειώσουν μια και καλή. Η Δήμητρα κινδυνεύει. Ο Δημοσθένης, τώρα, έχει να κάνει με δύο εχθρούς: Με τον Κεφάλα και την αστυνόμο Δήμητρα Γιατράκου! Ο Κουράκος προειδοποιεί την αστυνόμο να προσέχει, όμως είναι αργά. Ο Δημοσθένης δίνει την εντολή και σκορπά τον τρόμο σε όλη τη Μάνη. Θα καταφέρει να την βγάλει από τη μέση;

Η Δήμητρα μαθαίνει πως ο Γάκης έχει εμφανιστεί και πάλι στη Μάνη κινούμενος με βάση τις παλιές κακές του συνήθειες. Ο Γάκης αυτή τη φορά την έχει άσχημα. Η Δήμητρα καταστρώνει ένα σχέδιο για να τον παγιδέψει και να τον κλείσει στη φυλακή. Θα ντυθεί ξανά Ράινα και σε συνεργασία με τον Στράτο και τον Βαγιάκο θα στήσουν παγίδα περιμένοντας τον Γάκη να πέσει μέσα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ
SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler