Η Γη της Ελιας spoiler: Η Μαρίνα ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Η Γη της Ελιας spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο, μέσα σε μια σειρά ανατρεπτικών εξελίξεων, θα παρακολουθήσουμε τη Μαρίνα να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τρομακτική κατάσταση. Συγκεκριμένα, θα δούμε τη Μαρίνα να μην ακούει το μωρό της και να φοβάται για τη ζωή του.

Η Γη της Ελιας spoiler: Η Μαρίνα ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Οι εξελίξεις στο επεισόδιο διαδέχονται η μία την άλλη, και κάθε χαρακτήρας παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Στην παράλληλη υπόθεση, η Βασιλική βιαστικά βιαστικά καταφθάνει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα της και μαθαίνει ότι αυτή έχει σπάσει το δεξί της χέρι. Η κατάστασή της απαιτεί τη βοήθεια της Βασιλικής, η οποία αποφασίζει να μετακομίσει προσωρινά στο σπίτι της.

Σε άλλο μέρος της πλοκής, η Ασπασία και ο Δημοσθένης ανακαλύπτουν ότι η καρδιά του Ορέστη χτυπά στο σώμα του Κίμωνα, και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Ωστόσο, η Μαργαρίτα διατηρεί τις αμφιβολίες της σχετικά με τον άστεγο που συνελήφθη υποτίθεται για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας και εκλιπαρεί τον Λυκούργο να τον στηρίξει.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος δεν πιστεύει ότι η εισβολή στο σπίτι του ήταν απλώς τυχαίο γεγονός και επικοινωνεί με τον Λυκούργο για να συζητήσουν το θέμα. Αργότερα, ανακαλύπτει ότι ο αδελφός του ληστή βρίσκεται στην ίδια φυλακή με τον πρώην σύντροφο της Ισμήνης.

Η Μαρίνα, αντιμέτωπη με τη φοβία της και την απώλεια επικοινωνίας με το μωρό της, ζει στον φόβο για το μέλλον. Τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι ένα ερώτημα που αναμένει απάντηση στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ