Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα ξεμπροστιάζει την αντίζηλο της

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος αποφασίζει να λάβει άδεια από τον στρατό και να επιστρέψει στη Μάνη, όπου μαθαίνει για την καταστροφή του θερμοκηπίου. Αυτή η είδηση τον ανησυχεί, καθώς αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάποιος έχει βάλει την οικογένειά του στο στόχαστρο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαρίνα ξεμπροστιάζει την αντίζηλο της

Την ίδια στιγμή, η Βασιλική βιώνει έναν εφιάλτη σχετικά με τον Φίλιππο και φοβάται ότι αυτός ίσως έχει προφητικές ικανότητες. Παράλληλα, η Μαρίνα αντιλαμβάνεται τις γυμνές φωτογραφίες που βρήκε στο κινητό του Μάνου και ξεσπά σε σκηνές ζηλοτυπίας. Σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα.

Εν τω μεταξύ, η Αθηνά αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι της στο Σούνιο, προκειμένου να μην αφήσει τη Φιλιώ μόνη της. Αυτή η απόφαση δίνει την ευκαιρία στη Μαρία να οργανώσει μια ακόμα χαρτοπαικτική βραδιά. Ο Λυκούργος, αφού εκμυστηρεύεται στη Χάιδω ότι δέχεται απειλές, αντιμετωπίζει τον φόβο ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί.

Το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ, αλλά ο ίδιος και η Ασπασία προσποιούνται ότι όλα είναι καλά, προκειμένου να διατηρήσουν την Ειρήνη χαρούμενη. Τέλος, ο Σωτήρης διαπραγματεύεται το σχέδιό του με την επιστροφή του Φιλίππου στο χωριό και αρχίζει να το υλοποιεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ