Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μαρίνα καταρρέει – Η Μυρτάλη στέκεται στο πλευρό της

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε την Μυρτάλη να λυγίζει στην αγκαλιά της Μαρίνας. Η Μαρίνα αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και η Μύρταλη θα βρεθεί στο πλευρό της και της προσφέρει τη στήριξή της. Ο σύζυγος της Μαρίνας και ο Ισίδωρος κάνουν ό,τι μπορούν για να μάθουν τι της προκαλεί προβλήματα υγείας.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μαρίνα καταρρέει – Η Μυρτάλη στέκεται στο πλευρό της

Οι γιατροί δυσκολεύονται να εντοπίσουν την αιτία των συμπτωμάτων της Μαρίνας, τα οποία περιλαμβάνουν αισθήματα αδυναμίας και μούδιασμα σε όλο της το σώμα. Ο Μάνος παρατηρεί επίσης ότι η Μαρίνα βιώνει απώλεια μνήμης.

Η Αντιγόνη υποψιάζεται ότι το θέμα μπορεί να είναι ψυχολογικής φύσης καθώς δεν μπορούν να βρουν αυτό που έχει στην πραγματικότητα η Μαρίνα.

Ως αποτέλεσμα των προβλημάτων υγείας της, η ψυχική κατάσταση της Μαρίνας επιδεινώνεται και η Μύρταλη είναι εκεί για να τη στηρίξει. Οι δύο φίλες έρχονται ακόμα πιο κοντά όσο περνάει ο καιρός.

Η Μύρτα δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό της Μαρίνας και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει να ξαναβρεί το χαμόγελό της. Θα μπορέσει η Μαρίνα να σταθεί ξανά στα πόδια της; Η ιστορία δείχνει ότι η φιλία τους είναι πολύ δυνατή και ανθεκτική.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια