Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα φοβάται για τη ζωή του

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι ώρες αγωνίας για τον Μάνο συνεχίζονται και ακολουθεί βίαιη συμπλοκή για την απελευθέρωσή του. Η αναταραχή και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου συνεχίζονται καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί τους.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα φοβάται για τη ζωή του

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα που του είχαν ζητήσει, αλλά αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες. Ο Μάνος αντιστέκεται στους απαγωγείς και αυτοί δεν διστάζουν να τον χτυπήσουν.

Αμέσως μετά στέλνουν βίντεο με τον νεαρό να αιμορραγεί και η οικογένειά του τρελαίνεται. Αυτό κάνει και τον Ισίδωρο να ακούσει τη Μαρίνα και να τους δώσει τα χρήματα που ζήτησαν. Την παράδοση της οποίας θα κάνει η γυναίκα, κατόπιν εντολών των απαγωγέων.

Ωστόσο, ο Κουράκος τα παρακολουθεί από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στην έρημη περιοχή που θα γίνει η ανταλλαγή, επεμβαίνει η αστυνομία. Αφού τους αφήσουν να πλησιάσουν, γίνεται η παρέμβαση και αρχίζει μια βίαιη καταδίωξη.

Η Μαρίνα φοβάται για τη ζωή του Μάνου, αλλά οι απαγωγείς, φοβούμενοι μην τους πιάσουν, αφήνουν πίσω τον Μάνο. Η αστυνομία συλλαμβάνει έναν από αυτούς, ενώ ένας άλλος πέφτει νεκρός.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ γη της ελιάς Μαρινα