Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μαρία δίνει ένα γερό μάθημα στον Αλέξη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Μετά από μία εκδρομή της Μαρίας στο Σούνιο, όλα θα αλλάξουν. Η Μαρία θα ακούσει την ανιψιά της και θα βάλει στόχο να την βοηθήσει. Έτσι, θα επισκεφτεί τη Μάνη και θα ζητήσει να δει τον γιο της Μαργαρίτας από κοντά.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Μαρία δίνει ένα γερό μάθημα στον Αλέξη

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι στη Μαργαρίτα. Εκείνη του κάνει ξεκάθαρο πως ο Γεράσιμος είναι ο άντρας της ζωής της και πως τον θέλει κοντά της, με κάθε κόστος.

Κι όμως, η Μαρία θα καταφέρει να δώσει ένα γερό μάθημα στον Αλέξη, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα έχουν έναν έντονο καυγά, που θα σχολιαστεί αρκετά από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Ο Αλέξης θυμώνει και της ξεκαθαρίζει πως η σχέση αυτή δε θα συνεχιστεί, για το καλό όλων. Όσο κι αν ο Γεράσιμος του μιλάει και προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο εκείνος νευριάζει και ξεσπά!

Αλέξης και Μαρία θα έχουν έναν έντονο καυγά, στην γη της ελιάς. Η Μαρία θα του ζητήσει να αφήσει τη μάνα του ήσυχη να ευτυχήσει! Ο Αλέξης, φυσικά, θα νευριάσει περισσότερο και θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του: Τον θάνατο του Γεράσιμου!

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια