Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα σε αδιέξοδο από τα χρέη του Θεοδόση!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η κατάσταση του Αλέξη γίνεται όλο και χειρότερη. Η υγεία του έχει επιβαρυνθεί, μετά την εξαφάνιση του Θεοδόση από τη Μάνη. Τον αναζητά στα τηλέφωνα, όμως όλα είναι μάταια.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα σε αδιέξοδο από τα χρέη του Θεοδόση!

Η Μαργαρίτα τρέχει να σώσει, τόσο το παιδί της, όσο και το σπίτι της. Ένα γράμμα που κρατάει στα χέρια της, αναφέρει πως ο Θεοδόσης δε θα επιστρέψει ξανά… Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει.

Ο αγαπημένος της σύζυγος την εγκατέλειψε, αφήνοντας πίσω του την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Οι απειλές έχουν ξεκινήσει, ο Αλέξης έχει ήδη βρεθεί με το μαχαίρι στο λαιμό και η οικογένεια βρίσκεται σε σημείο απελπιστικό!

Η Μαργαρίτα αποφασίζει να αναζητήσει βοήθεια από την Λυκούργο. Του ζητάει τρόπους να την σώσει νομικά, για να καταφέρει να προστατεύσει όσα της έχουν απομείνει. Ο Θεοδόσης παραμένει εξαφανισμένος και ο Λυκούργος της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει.

Το ίδιο επιχειρεί να κάνει και η Αθηνά, στην γη της ελιάς, προσφέροντας οικονομική βοήθεια στην Μαργαρίτα. Εκείνη αρνείται, με αποτέλεσμα οι δύο ξαδέλφες να διχάζονται ξανά. Η Αθηνά θέλει να την συμβουλεύσει, να την αγκαλιάσει, να απαλύνει τον πόνο της, όμως η Μαργαρίτα είναι κάθετη και πολύ περήφανη. Δε πρόκειται να δεχτεί χρηματική βοήθεια από κανέναν!

Η Μαργαρίτα θα φτάσει σε τεράστιο αδιέξοδο, υποφέροντας από τα χρέη που της άφησε ο Θεοδόσης.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς Μαργαριτα