Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει την πραγματική σχέση του Δημήτρη με την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς spoiler: Όλα έρχονται στο φως. Η στιγμή των αποκαλύψεων πλησιάζει κι όλα κρέμονται από μία κλωστή. Η Αθηνά και ο Δημήτρης συζητούν, χωρίς να γνωρίζουν πως πίσω τους στέκεται η Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει την πραγματική σχέση του Δημήτρη με την Αθηνά

Ο Δημήτρης συνεχίζει να κρατάει μία περίεργη στάση απέναντι στην Αθηνά, εκείνη, όμως, δε τον φοβάται πια. Η Μαρία έχει καταφέρει να τον τρομοκρατήσει αρκετά, με τον Δημήτρη να συνειδητοποιεί πως δεν τον παίρνει να τα βάλει μαζί της.

Η σχέση του με την Αντιγόνη συνεχίζεται. Η νεαρή πρωταγωνίστρια δένεται μαζί του, ζητώντας του περισσότερο “χώρο” στην προσωπική του ζωή. Ο Δημήτρης πιέζεται, όμως, δε μπορεί να κάνει αλλιώς…

Ο Αντιγόνη πιέζει τον σύντροφό της να γνωρίσει την μητέρα του. Θέλει πολύ να συζητήσει με την Αθηνά και να μάθει περισσότερα για τη ζωή της. Ο Δημήτρης διχάζεται. Ξέρει πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό. Βέβαια, δε μπορεί να κάνει αλλιώς.

Ο Δημήτρης πιάνει την Αθηνά, ζητώντας της να μιλήσουν στην γη της ελιάς, χωρίς να γνωρίζει πως εκεί γύρω βρίσκεται η Μαργαρίτα. Της ζητάει μία τελευταία χάρη, προκειμένου να μη χάσει από κοντά του την Αντιγόνη.

Η Αθηνά εκπλήσσεται! Ο πρώην σύντροφός της τής ζητάει να κάνουν ένα υποκριτικό δείπνο, για να γνωριστούν με την Αντιγόνη! Αυτό θα εξοργίσει την πρωταγωνίστρια, η οποία παρατηρεί διαρκώς πως ο Δημήτρης έχε ξεπεράσει τα όρια!

Ξεσπάει και του φωνάζει άσχημα. Πίσω τους βρίσκεται η Μαργαρίτα, η οποία προσπαθεί να καταλάβει όλα όσα ακούει. Μέσα της υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Πώς θα αντιδράσει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια