Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η λεπτομέρεια στο Παρίσι που λίγοι πρόσεξαν

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ονειρικές στιγμές έζησαν ο Γιώργης και η Ιουλία στο Παρίσι… ή τουλάχιστον έτσι μας έδειξαν, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι αυτό αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος, αμέσως μετά τον γάμο. Ο Κουράκος πρότεινε το Παρίσι και μαζί με την Ιουλία γύρισαν την παραμυθένια πόλη, βγάζοντας φωτογραφίες, αγοράζοντας δώρα, κάνοντας όμορφες και ρομαντικές βόλτες.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η λεπτομέρεια στο Παρίσι που λίγοι πρόσεξαν

Αυτό που λίγοι παρατήρησαν στις συγκεκριμένες σκηνές, είναι πως η Ιουλία ήταν κάποια… άλλη! Συγκεκριμένα, στα κοντινά φαινόταν η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, ενώ στα μακρινά πλάνα και στις βόλτες που έκανε πλάτη – πλάτη το ζευγάρι, φαινόταν άλλη ηθοποιός.

Κάποιοι τηλεθεατές το ερεύνησαν το επεισόδιο στην γη της ελιάς και διαπίστωσαν πως πίσω από την Ιουλία στο Παρίσι, βρισκόταν η αγαπημένη ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου. Έτσι, λοιπόν, στις κοντινές λήψεις ήταν η Αντιγόνη, ενώ στις μακρινές η Βαρβάρα, με το πρόσωπό της καλυμμένο.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της από το Παρίσι, με τα ίδια ρούχα της Ιουλίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler