Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Κατερίνα προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Το μεγάλο ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει. Ο Κουράκος κάνει τα πάντα για να συλλάβει την Κατερίνα, τις οποίας οι απάτες έχουν βγει στο φως. Μετά την απόπειρά της να απαγάγει το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, όλα όσα σχεδίαζε διαλύθηκαν.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Η Κατερίνα προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της

Ένα πρόσωπο τρέχει στη Ζυρίχη και προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του, στην γη της ελιάς. Μία γυναίκα, φοβισμένη και μετανιωμένη για τα λάθη της, παλεύει να κάνει το σωστό, έστω και την τελευταία στιγμή. Βέβαια, δε τα καταφέρνει…

Ο Φίλιππος εντόπισε τους απαγωγείς στο σπίτι του, τη στιγμή που εκείνοι είχαν ορμήξει να αρπάξουν το μωρό. Μόλις ο Κουράκος τους συνέλαβε, ομολόγησαν πως τους έβαλε η Κατερίνα!

Οι έρευνες ξεκινούν. Εκείνη παλεύει να αλλάξει την ταυτότητά της, για να περνά απαρατήρητη. Φυσικά, δε το πετυχαίνει. Πολύ σύντομα η αστυνομία θα την βρει στην Ελβετία και η κοπέλα αυτή θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, με πολύ βαριές κατηγορίες.

Οι αρχές κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν, όμως είναι μάταιο. Η Κατερίνα, φοβισμένη, εγκατέλειψε την γη της ελιάς, για να εγκατασταθεί στην Ζυρίχη. Μέσα της πιστεύει πως έχει γλιτώσει, αλλά ο Κουράκος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια