Η γη της ελιάς spoiler: Η κατάρρευση της Μαρίνας και η εξαφάνιση

Η γη της ελιάς spoiler: Η ολοκληρωτική κατάρρευση της Μαρίνας, μετά την απώλεια του μωρού της, δημιουργεί νέα δεδομένα στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου, καθώς έχει παραδοθεί εντελώς στη θλίψη της, παρά την προσπάθεια του Μάνου να τη συνεφέρει.

Η γη της ελιάς spoiler: Η κατάρρευση της Μαρίνας και η εξαφάνιση

Τα ρουχαλάκια του μωρού, οι ώρες που περνά μόνη της στο παιδικό δωμάτιο που ετοίμαζε, το παραμιλητό της, η άρνησή της να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε άλλον στο σπίτι δείχνουν πως την έχει καταβάλει εντελώς ο πόνος και η κατάθλιψη έχει κυριεύσει την ψυχή της. Ζει κυριολεκτικά θρηνώντας διαρκώς για το χαμένο μωρό της, αρνούμενη οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Μάνο, ενώ κάθε προσπάθεια του πεθερού της, Ισίδωρου, να την πλησιάσει και να την παρηγορήσει, πέφτει στο κενό.

Μαζεύοντας τα κομμάτια της, αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά της στο ανθοπωλείο, όπου και πάλι δυσκολεύει και να επικοινωνήσει με τον οποιονδήποτε, ενώ η επιθετικότητα και η οργή είναι εμφανείς σε κάθε κίνησή της, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, όπου συνεχίζει να περνά πολλές ώρες απομονωμένη, κρατώντας στα χέρια της τα ρούχα του μωρού.

Ο Μάνος, έχοντας πια χάσει την υπομονή του με τη στάση της και προσπαθώντας να πάρει πιο δραστικά μέτρα, όταν αυτή λείπει στο ανθοπωλείο, απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά από το σπίτι, πιστεύοντας πως έτσι θα τη βοηθήσει.

Η κίνησή του αυτή έχει δραματικά αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα εξοργίζεται και φεύγει από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση, μη δίνοντας κανένα σημείο ζωής, για το πού μπορεί να βρίσκεται… Ο Μάνος και ο Ισίδωρος, αγωνιώντας για τη ζωή της καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζητούν τη βοήθεια της αστυνομίας και του Κουράκου για να τη βρουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ