Η Γη της ελιάς spoiler: Η Ισμήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με το θάνατο

Η Γη της ελιάς spoiler: Στα νέα επεισόδια της σειράς η Ισμήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον θάνατο. Ένας άγνωστος με κουκούλα εισβάλλει στο σπίτι της και την απειλεί με ένα μαχαίρι. Αγωνιζόμενη να ξεφύγει από τον επίδοξο δολοφόνο, τραυματίζεται σοβαρά πριν ο Χρήστος εμφανιστεί απρόσμενα και τον αναγκάσει να φύγει.

Η Γη της ελιάς spoiler: Η Ισμήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με το θάνατο

Ο Κωνσταντίνος, έντρομος από αυτήν την εξέλιξη, προσπαθεί να προστατεύσει την Ισμήνη και την Αμαλία από οτιδήποτε κινδύνευσε, απειλώντας τον Δημοσθένη ότι θα τον σκοτώσει αν τους συμβεί κάτι. Ωστόσο, ο Δημοσθένης διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Οι όμηροι ζουν μια απόλυτη εφιαλτική εμπειρία στο σπίτι του Ισίδωρου, καθώς οι ανελέητοι ληστές τους απειλούν και τους έχουν περικυκλώσει. Ο Κουράκος προσπαθεί να διαπραγματευτεί την απελευθέρωσή τους με τη βοήθεια της αστυνομίας.

Ταυτόχρονα, ο Φίλιππος και ο Στάθης αγωνίζονται να σώσουν τη Βασιλική από τον πνιγμό στη θάλασσα, με την Αρετή, την Άννα και τον Πότη να παρακολουθούν πανικόβλητοι. Ο Μιλτιάδης, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ΚΑΡΠΑ, καταφέρνει να επαναφέρει τη Βασιλική στη ζωή, προσφέροντάς της και πάλι την ανάσα.

Στη συνέχεια, η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο για τα όσα συνέβησαν, υποθέτοντας ότι κάποιος από το παρελθόν του μπορεί να είναι υπεύθυνος για την επίθεση εναντίον της. Ο Κωνσταντίνος, εξαγριωμένος και πανικόβλητος, απειλεί τον Δημοσθένη ότι θα τον σκοτώσει αν δεν κρατηθεί μακριά από την οικογένειά του, αλλά ο Δημοσθένης αρνείται κάθε ανάμειξη.

Ο Κωνσταντίνος αμφισβητεί την τυχαία φύση της εισβολής στο σπίτι του και μοιράζεται τις υποψίες του με τον Λυκούργο. Αργότερα, μαθαίνει ότι ο αδελφός του εισβολέα βρίσκεται στην ίδια φυλακή με τον πρώην άντρα της Ισμήνης. Ο Λυκούργος ενημερώνει τον Κουράκο για αυτήν την πληροφορία που προήλθε από τον Κωνσταντίνο.

Έτσι, η Ισμήνη, ο Κωνσταντίνος και ο Λυκούργος ανακαλύπτουν το δολοφονικό σχέδιο του Σάββα και αποφασίζουν να τον καταδικάσουν νομικά για την άρση της πατρότητας της μικρής Αιμιλίας, η οποία τώρα θα φέρει το επίθετο του Κωνσταντίνου.

Στο μεταξύ, η Άννα και ο Πότης αντιμετωπίζουν την αμηχανία τους μετά από τις ερωτικές στιγμές που μοιράστηκαν, αδυνατώντας να κάνουν το επόμενο βήμα. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται και περισσότερο όταν ο Χρήστος και η Αφροδίτη εμπλέκονται σε ένα ερωτικό μπλέξιμο, περνώντας ένα βράδυ μαζί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς 3ος ΚύκλοςΗ Γη της Ελιάς megaη γη της ελιάς mega spoilerη γη της ελιας mega tvΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας τρειλερ