Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Ηρώ και η Βαγγελιώ ήρθαν για να μείνουν!

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Ηρώ, η αδερφή του Δημήτρη, η οποία έρχεται από την Ολλανδία στην Μάνη με αφορμή την κηδεία του αδερφού της. Η ίδια έρχεται στην Μάνη γνωρίζοντας τα πάντα για την ζωή του εκεί. Πηγαίνει για να παραλάβει την σορό του και να τον κηδέψει. Η ηρωίδα μάλιστα θα παραστεί και ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο απέναντι από την Αθηνά και με την κατάθεσή της θα την κάψει.

Η Γη της Ελιάς σποιλερ: Η Ηρώ και η Βαγγελιώ ήρθαν για να μείνουν!

Η Ηρώ είναι μια γυναίκα αδίστακτη, σκληρή, ανέντιμη και παραδόπιστη που έρχεται στην Μάνη με ένα στόχο την εκδίκηση αλλά και τα κέρδη τα οποία μπορεί να την αποφέρει η συγκεκριμένη υπόθεση. Η Ηρώ, δεν διατίθεται να γυρίσει στην Ολλανδία αν δεν πάρει αυτό που θέλει. Ενώ από την άλλη, Βαγγελιώ, κρύβει και αυτή πολλά σκοτάδια, και με το πέρας των επεισοδίων ο ρόλος της θα ξεδιπλώνεται όλο και περισσότερο.

Η Βαγγελιώ είναι καταδικασμένη σε ισόβια γιατί έχει σκοτώσει την ερωμένη του άνδρα της. Την Αθηνά θα την βάλουν στο ίδιο κελί μαζί της και οι δυο ηρωίδες θα έρθουν πολύ κοντά η μία με την άλλη. Η ηρωίδα σε όλα αυτά που αναμένεται να περάσει η Αθηνά, θα είναι πολύ υποστηρικτική. Γλυκιά και προστατευτική προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να νιώσει άνετα. Ο καλός της χαρακτήρας όμως θα κρατήσει για λίγο, μέχρι να αποκαλυφθεί ο σκοτεινός της ρόλος αλλά και ο απώτερος σκοπός της. Ο ρόλος της Βαγγελιώς και της Ηρώς, θα απασχολήσει κατά πολύ όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό.

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler