Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία ντύνεται νύφη – Η Μυρτάλη κουμπάρα στον γάμο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο αστυνόμος Κουράκος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Ιουλία, με κάθε κόστος. Φτάνει στα άκρα, ζητώντας της να τον παντρευτεί. Εκείνη δέχεται και οι ετοιμασίες ξεκινούν. Μάλιστα, η Ιουλία ζητάει από την Μυρτάλη να γίνει κουμπάρα, με τις δύο να πετούν στα σύννεφα, στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ιουλία ντύνεται νύφη – Η Μυρτάλη κουμπάρα στον γάμο

Η χαρά είναι μεγάλη κι απερίγραπτη! Οι αγκαλιές είναι ασταμάτητες. Ο Γιώργης ζητάει το χέρι της Ιουλίας από τους Βρεττάκους, με τον Ιάκωβο να αισθάνεται ευτυχισμένος που κατάφερε να ενώσει το ζευγάρι αυτό.

Παρόλο που η Ιουλία δείχνει ευτυχισμένη, μέσα της ένα κομμάτι παραμένει διαλυμένο. Ο Στάθης δεν έχει ιδέα για τον γάμο αυτό. Μόνο που τα νέα τρέχουν γρήγορα και ο ίδιος πέφτει από τα σύννεφα…

Ένα μεγάλο τραπέζι πραγματοποιείται και σκορπίζει χαμόγελα. Η οικογένεια των Βρεττάκων ενώνεται για λίγο. Ο γάμος της Ιουλίας είναι γεγονός και όλοι πανηγυρίζουν. Η Μυρτάλη στηρίζει την Ιουλία στο βήμα της αυτό και σαν κουμπάρα, ξεκινάει τις ετοιμασίες, στην γη της ελιάς.

Το κλίμα είναι γιορτινό. Ο Κουράκος δεν περιμένει πως η συνέχεια θα είναι εκρηκτική. Πράγματι, ο Στάθης δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει τόσο απλά. Φτάνει την κατάσταση στα άκρα, ζητώντας από την Ιουλία να μιλήσουν για μία τελευταία φορά.

Ετοιμάζει μία κίνηση – ματ για να αποτρέψει το ζευγάρι να παντρευτεί. Μήπως θα πάρει διαζύγιο από την Αρετή; Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή. Οι Καπερνάροι είναι πολύ κοντά στο να διαλυθούν ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler