Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η φρικτή επίθεση που θα γίνει στην Μαρίνα!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η επίθεσή του απέναντι στην Ευτυχία, θα σταθεί η αφορμή για να βλάψει ένα ακόμη πρόσωπο. Η Μαρίνα, για να προστατεύσει τη φίλη της, θα επιτεθεί στον Ανέστη με μία πέτρα, ανοίγοντάς του το κεφάλι. Η Μαρίνα θα οδηγηθεί στο τμήμα, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μετά από μία φρικτή επίθεση, η νεαρή ηρωίδα θα κάνει καταγγελία, θέτοντας ξανά τον εαυτό της σε κίνδυνο. Ο Ανέστης είναι έτοιμος να εκδικηθεί, με τον χειρότερο τρόπο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η φρικτή επίθεση που θα γίνει στην Μαρίνα!

Εκείνος, θέλοντας να την κάνει να πληρώσει για αυτό το λάθος, θα βάλει δύο άντρες να της επιτεθούν στο δρόμο. Έτσι, λοιπόν, ένα βράδυ, καθώς η Μαρίνα γυρίζει στο σπίτι της, δύο άντρες την ακινητοποιούν και επιχειρούν να την χτυπήσουν, αλλά και να την βιάσουν. Ο πανικός της είναι τεράστιος. Με μία κίνηση καταφέρει να αποδράσει από χέρια τους, τρέχοντας μακριά. Την επόμενη μέρα, σοκαρισμένη, η Μαρίνα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, με σκοπό να κάνει καταγγελία, στην γη της ελιάς.

Όταν την ρωτούν ποιος της επιτέθηκε, εκείνη παγώνει. Μέσα της γνωρίζει πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ανέστης, όμως δε μπορεί να το αποδείξει. Σκέψεις πως κινδυνεύει ακόμη περισσότερο μετά από αυτή τη μήνυση, περνούν από το μυαλό της.

Η καταγγελία της Μαρίνας, αλλά και οι έρευνες που πραγματοποιεί ο Κουράκος, θέτουν τον Ανέστη ένα βήμα πριν τη σύλληψη. Θα καταφέρει να γλιτώσει αυτή τη φορά; Ποιος θα προσπαθήσει να τον σώσει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler