Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Εύα υποψιάζεται ότι ο Στάθης δεν έχει ξεπεράσει την Ιουλία

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Στάθης αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένος να της αποδείξει ότι είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Μετανιωμένος που τόσο καιρό δε της έδινε την προσοχή που εκείνη ήθελε, παλεύει να την πείσει πως όλα θα αλλάξουν από εδώ και στο εξής.

Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Η Εύα υποψιάζεται ότι ο Στάθης δεν έχει ξεπεράσει την Ιουλία

Οι εντάσεις αναμένεται να αυξηθούν για το ζευγάρι στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Εύα έδωσε τελικά μία δεύτερη ευκαιρία στον Στάθη, αλλά έχει ακόμα τις αμφιβολίες της στη «γη της ελιάς».

Ο Στάθης προσπαθεί να παραμείνει αφοσιωμένος στην πολιτική μηχανικό, αλλά το παρελθόν θα του ξαναχτυπήσει την πόρτα. Ο Στάθης δε θα αργήσει να μάθει ότι η Ιουλία χώρισε οριστικά με τον Κουράκο και τότε θα αρχίσει να τη διεκδικεί ξανά.

Η Εύα έχει πολλές αμφιβολίες για τον Στάθη και αναρωτιέται μήπως δεν έχει ξεπεράσει την Ιουλία, στη «γη της ελιάς». Αρνητικές σκέψεις αρχίζουν να την ταλανίζουν και δε θα μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Ο Στάθης θα προσπαθήσει να την πείσει ότι δε συμβαίνει τίποτα, αλλά η Εύα γνωρίζει βαθιά μέσα της πως αυτή η σχέση έχει ημερομηνία λήξης.

Άλλωστε, η Ιουλία είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του. Το ζευγάρι πέρασε από σαράντα κύματα αλλά δεν ήταν ποτέ μαζί επίσημα. Ένα νέο “κρυφτό” θα ξεκινήσει κι η Εύα θα αρχίσει να υποψιάζεται τον σύντροφό της.

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδια