Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ελένη ικετεύει τον Κουράκο για βοήθεια! Τι συμβαίνει;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Έναν έντονο διάλογο θα έχουν η Ελένη και ο αστυνόμος Κουράκος, στην γη της ελιάς. Η ηρωίδα θα τρέξει στο γραφείο του, ζητώντας την βοήθειά του. Μόνον εκείνος είναι σε θέση να την συμβουλεύσει, να της ανοίξει τα μάτια.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ελένη ικετεύει τον Κουράκο για βοήθεια! Τι συμβαίνει;

Ο Ανέστης συνεχίζει να την πολιορκεί. Δίνει το 100% του εαυτού του σε αυτή τη σχέση και την πιέζει για το επόμενο βήμα. Δε διστάζει, μάλιστα, να της κάνει ακόμη και πρόταση γάμου! Η Ελένη θα διχαστεί αρκετά, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό παραμένει. Η επιθετική του συμπεριφορά, βγάζει στην επιφάνεια τον σκοτεινό του χαρακτήρα. Η Ελένη τρέμει στην ιδέα πως θα πάθει κακό. Όλα διαλύονται ξανά, μέσα σε μια στιγμή.

Η Ελένη και ο αστυνόμος Κουράκος θα συζητήσουν για την κατάσταση του Ανέστη στην γη της ελιάς, ύστερα από παράκληση της ίδιας. Η Ελένη θα τον παρακαλέσει να της πει την αλήθεια, σχετικά με το παρελθόν και το ποιόν του Ανέστη, με τον Γιώργη να διχάζεται.

Μετά από τεράστια πίεση που δέχεται, της εξομολογείται πως ο Ανέστης είναι αρκετά βίαιος και έχει κατηγορηθεί για πολλά εγκλήματα. Η Ελένη θυμώνει και φεύγει από το τμήμα, αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στη σχέση αυτή.

Συναντάει τον Ανέστη και του ανακοινώνει πως χωρίζουν. Εκείνος μένει άναυδος. Η αντίδρασή του δε θα είναι αυτή που περίμενε. Ο Κουράκος στάθηκε πολύτιμη βοήθεια, ανοίγοντάς της τα μάτια. Θα καταφέρει, όμως, να τρέξει μακριά του;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

h gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιάς τι θα γίνει